Online Casino

Lottery.com May Not Have Cash To Survive 12 Months

Skrevet den: 29. juli 2022, 04:21h.

Sidst opdateret: 29. juli 2022, kl. 04:55.

På en stærk dag for det bredere marked tabte Lottery.com (NASDAQ:LTRY) næsten to tredjedele af sin værdi. Det er efter, at spilselskabet i en regulatorisk ansøgning afslørede, at det ikke har kapital nok til at overleve et år.

Lottery.com
Mega Millions billetter. Den jackpot er skyhøje, men Lottery.com er på randen af ​​kollaps. (Billede: CNN)

Aktier hos internetlotteriudbyderen faldt 63,79 % i dag på en volumen, der var omkring 40 gange over det daglige gennemsnit. Fredags-nedturen forlænger aktiens år-til-dato-fald til 87,21%. AutoLotto, der driver forretning som Lottery.com, debuterede som en selvstændig offentlig virksomhed i november sidste år. Det er efter en fusion med special purpose acquisition company (SPAC) Trident Acquisitions Corp.

Forud for sin debut som en offentlig virksomhed, forudsagde Lottery.com en post-transaktion virksomhedsværdi på $526 millioner, med $45 millioner i kontanter. Dens markedsværdi ligger på $41,53 millioner efter dagens shellacking. Som beskrevet i en formular 8-K-indgivelse til Securities and Exchange Commission (SEC), er spilfirmaet i en usikker økonomisk situation og afskediger personale for at spare penge.

Den 28. juli 2022 fastslog bestyrelsen for Lottery.com Inc. (“Selskabet”), at Selskabet i øjeblikket ikke har tilstrækkelige finansielle ressourcer til at finansiere sine aktiviteter eller betale visse eksisterende forpligtelser, herunder dets løn og relaterede forpligtelser . Selskabet har derfor til hensigt at fyre visse medarbejdere med virkning fra den 29. juli 2022.” ifølge arkiveringen.

Lottery.com erkender, at disse medarbejdere skylder $425.000 i udestående løn, og at hvis virksomheden ikke kan kompensere disse arbejdere, kan de tage retslige skridt mod firmaet.

Lottery.com kunne være tvivlsom SPAC-kollaps

Lottery.coms fusion med Trident blev annonceret på højden af ​​SPAC-feber. Det var forud for en strækning af betydelige nedskæringer for blank-check-aktier med fusionspartnere på tværs af flere industrier, ikke kun spil.

Der var entusiasme for aktien, da den steg så højt som $17,50 i november sidste år midt i en bullish omsætningsprognose. På det tidspunkt udråbte virksomheden lave omkostninger til kundeerhvervelse og udvidelsesplaner på statsniveau.

“Fra 2016 til 2020 voksede Lottery.com bruttoomsætningen med en sammensat årlig vækstrate på 322% og forventer en bruttoindtægt svarende til ca. $71 millioner i 2021, $280 millioner i 2022 og $571 millioner i 2023,” ifølge virksomheden. .

Med andre ord, tingene skulle ikke være sådan. Men virkeligheden for Lottery.com er en aktie, der handles til $17,50 for mindre end 10 måneder siden, og lukkede til 29 cent i dag, og dens udsigter til overlevelse forekommer tvivlsomme.

Derudover er Selskabets kapitalberedskab ikke tilstrækkeligt til at finansiere dets drift i en 12-måneders periode, og derfor er der væsentlig tvivl om Selskabets evne til at fortsætte driften. Hvis Selskabet ikke er i stand til at sikre yderligere kapitalressourcer eller på anden måde finansiere sine aktiviteter, vil Selskabet være tvunget til at afvikle nogle eller alle sine aktiviteter og forfølge muligheder for at likvidere Selskabets aktiver, herunder udstyr og intellektuel ejendom.” ifølge 8-K.

Interessant timing

Disse bør være halcyon-dage for virksomheder, der opererer i lotteriindustrien, herunder internetfirmaer, der tilbyder kunderne bekvemmelighed.

På den bemærkning er det måske en grusom skæbnedrejning, at Lottery.coms 8-K-ansøgning ankommer på dagen for en $1,28 milliarder Mega Millions-lodtrækning – en af ​​de største jackpots i amerikansk lotterihistorie.

Selv efter skat kunne vinderen af ​​puljen købe Lottery.com flere gange.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button